Boka utfärd

Utfärdsschema och bokningsvillkor


Priser
Heldagsutfärd med två dyk och lunchuppehåll 
900 SEK per person

Kvälls-/halvdagsutfärder
500 SEK per person

Enklare lunch med dryck
100 SEK per person.

Säkerhetsföreskrifter
Vi tummar aldrig på säkerheten! All dykning sker på egen risk och alla medföljande dykare ansvarar för att man är certifierad för dykmålet, inte dyker utanför sina begränsningar och att det inte föreligger medicinska förhinder. Alla dykare intygar också att man är i fysiskt skick att dyka, avseende rökning, alkohol och sjukdom.

Innan dyk sker en säkerhetsgenomgång samt att man får lämna uppgift om närmaste anhörig, senaste dyk, certifikatsnivå och antal dyk. I samband med dyket måste alla dykpar lämna in sin dykplan som innefattar maxdjup och totaltid. Dyktiden är en absolut regel och utfärdsledaren kommer att larma räddningsenheter vid överskriden dyktid. Det är var och ens ansvar att dyka inom ramarna för den utbildningsnivå och erfarenhet man besitter.

Bokningsvillkor
Vid avbokning senare än 48 timmar före utfärd debiteras 100% av utfärdspriset.

Väderförhållandena styr alltid det slutgiltiga dykmålet. Det kan komma att ändras med kort varsel.  Om väderförutsättningarna inte medför säker dykning, ställs utfärden in, dock senast 24 timmar innan. 

Förkunskapskrav
Dykdjup:
Till 20 meter: Open Water
20-40 meter: Advanced Open Water
40-60 meter: Tech1/MOD2
60+ meter: Tech2/MOD3

Betalning
Betalning sker ombord med konto-/kreditkort eller Swish. Vi accepterar alla vanligt förekommande kort. Vi accepterar inga kontanter!